dissabte, 12 de juliol del 2008

Sortida cala margarita/espigo

4:45 en dani passa a buscar-me per anar a pescar a palamos. Arribem a dos quarts de sis i a les 6 ja estem a l'aigua.
El mar esta en calma la visibilitat es bona pero hi ha un factor desconcertant: hi ha claps d'aigua freda i la termoclina varia molt segons la zona. Mentre nedo per superficie vaig notant els canvis de temperatura. Aixo fa que els peixos estiguin molt parats, poca vida de bon tamany.
Al principi veig un dentol bo que fa un intent d'aproximacio pero s'ho repensa i desapareix. Mes endavant apareixen mes dentols petits i els perdono. Al arribar a prop de la punta apareix una serviola sota el banc de peix petit i s'acosta fins a uns 4 o 5 metros; com que no m'agrada disparar des de la superficie decideixo esperar fins que estigui realment aprop, evidentment aquest moment no arriba mai.
Despres nomes veig alguna dorada petit i algun dentol petit...en dani mentrestant ha fet un ranxo de peix de roca pescat a poca aigua.
Les apnees no han estat dolentes, el fons no passava de 16 metros practicament enlloc i he arribat a 2:30 pero no estava tot lo fi que m'agradaria. Ja veurem si dema estic millor (o quan torni a sortir)

pd: al sortir a les 9:20 han aparegut uns 40 submarinistes que "pretenien" veure algo TOTS alla mateix, no es pot negar que aquesta gent es optimista de collons...