dimecres, 23 de juliol del 2008

part4

I Aixi, despres de passar st. cristina, castell d'aro arribem al primer cartell que realment ens fa il·lusio veure: ST FELIU!! aixo si, encara ens falten 4 km per arribar al mar!!




Sobren les paraules....en aquell moment estava tocat....
a les 6 hores i 10 mins arribem al passeig de st. feliu i tot i que cansats i gairebe sense aigua, estem molt satisfets (ja hem parat a comprar mes aigua fresca...que dura molt...quan estas caminant a 35º C)
Aqui ja ens disposem a recuperar forces, en prou feines podem flexionar les cames per seure, ens treiem les motxilles que fa 6hores que duem posades i treiem els tapers amb pasta! tenia l'estomac tan comprimit que no podia ni menjar, nomes tenia set!

Sense entretenir-nos per evitar problemes musculars, ens reequipem i ens preparem per la tornada i es que nomes hem fet 40km dels 80 totals! (en aquesta parada a st. feliu hi ha alguna anecdota divertida amb uns caminadors...)
l'inici a ple migdia es fa durissim les cames fan mal i tot costa, les plantes dels peus estan reventades i fer les passes suposa patir tota l'estona.
La ingesta de liquids es mutiplica respecte l'anada, la temperatura es altisima i ja no xerrem tant, ni fem tantes bromes, jo personalment m'emprenyo amb la desgraciat que ha decidit donar tota la volta a llagostera per anar a girona i un cop dins de llagostera (hem abandonat el carril bici) comprem mes aigua perque ens l'estem acabant molt depressa!
Aqui estic sentat a l'ombra del bon preu mentre en lluis es a dins comprant l'aigua, duc l'ipod connectat pero ni tan sols el sento nomes penso en que encara em queden 20km per arribar i ja no puc mes...m'estic enfonsant per moments