dimarts, 23 de juny del 2009

fora tramuntana= a pescar

Aprofitant que ja ha marxat la tramuntana he fet una sortida "migdiera" a les 2:30 a l'aigua i a les 5 i pico fora. Poc peix i força mes profund del que venia sent els ultims dies. He trencat un espet molt maco que m'ha entrat despres d'una llarga espera...al arrancar m'ha tret com 10m de carret en 1 segon i despres...silenci! llastima perque no crec que es salvi, el tir era darrera el cap.
LLavors m'han entrat els verderols al fons, a 18m i he pensat que millor assegurar alguna cosa, aixi que un ha vingut amb mi (per ben poc no es trenca tambe!) I despres he trobat els dentols i al primer que s'ha acostat decidit, s'ha emportat el piercing. La reaccio ha sigut brutal, a pesar de que el tir era bonissim (ha entrat per l'aleta lateral i li ha sortit per la cara) el peix a corregut pel fons fins a ficar-se en una esquerda profunda pero la punta de la varilla sobresortia (el peix estava en el fil) i l'he pogut treure en la mateixa baixada (com mola poder fer aixo) .
Llavors ja han començat a passar barques per tot arreu i ja no estava tranquil i he decidit tornar, a mes a mes la mateixa goma de l'altra dia s'ha tornat a deixar anar i he acabat "pescant" amb una sola goma.
La nota mes negativa ha estat un tros de llobarro que m'ha entrat per sorpresa en el baix...a poc fons. Quan he volgut encarar el fusell (que costa molt de girar) s'ha enganxat amb unes algues i el llobarro s'ha espantat i ha desaparegut. El tenia tan aprop que fins i tot amb un 75 l'hagues agafat i feia tranquilament els 3kg.
Divendres Sant Tornemi!

1 comentari:

BICIOCIMAN ha dit...

http://www.revistabuceadores.com/actualidad.php?id=44&PHPSESSID=1f0bd6ec288f881f6443dce48e0764ba

ei..!! mira aki que hi ha el ke hem comentat de respirar un liquid sota l'aigua.
adeu..