dimarts, 14 d’abril del 2009

dia intens!

Al mati:
Sortida de running pels angels. La cosa era repetir el circuit que l'altre dia vaig fer en 2h 19min i mirar d'apretar una mica ja que es l'ultim entreno de volum fins la cbxr...i la cosa no ha anat gens malament! la pujada l'he fet en 59min (fins al santuari) i en total he tardat 2h 7min en fer els 20km! (aquest cop nomes he caminat en els trams mes durs i la resta corrent + o -.

a la tarda:
Quan he tornat de corre tenia un paquet a casa..."omer" posava a la caixa aixi que nomes podia ser una cosa: l'airbalete 110! dutxa, dinar i preparar el fusell per poder sortir 3 hores despres.
El tir es molt suau pero arriba al final del recorregut sense adonarten i treu 2 pams de carret. El problema? apuntar, com sempre! he fet uns quants trets de prova amb les llises grosses que corrien per alla i no n'he tocat NI UNA...uns cops tirava baix, altres tirava per davant i d'altres ni tan sols sabia on havia anat la varilla! En una de les baixades mentre esperava he vist que sota la pedra que jo estava passava algo: un corvall! perfecte m'he aixecat i amb un tir en vertical l'he deixat ben clavat al mig! ha sigut un tir rapid, sense apuntar ni alinear el braç i suposu que el fet que el peix estigues a menys de metre i mig ha facilitat les coses...i menys mal per que no he tocat res mes en tota l'estona!
poc peix bo i molt peix petit: literalment no et deixaven veure res al teu voltant era espectacular la quantitat de bogues que hi havia, exagerat! Algun grup de llisses grosses i una palometa....res mes.
El mar una mica agitat i amb vent que feia dificil arrossegar la boia. Visibilitat d'uns 15-20m