dijous, 9 d’abril del 2009

Dia d'aigua:

Al mati he anat a la piscina a nedar suau 1500m per que a la tarda....
He anat a pescar! Lloc? el del mero. I el millor? que tornava a ser-hi!
La cosa ha anat mes o menys aixi: Despres d'anar a la piscina he dinat, he fet la digestio i cap a mar. A les 4:45 estava dins l'aigua. visibilitat: 25m! espectacular. Tot ple de meduses per tot arreu. Podies triar des de superficie on fer les esperes perque es veien fins i tot les esquerdes a 18-20m de profunditat. He tirat cap a la cova del mero i al arribar m'he preparat be i he fet una baixada molt silenciosa per sobre del cau per veure si tornava a estar dormint sobre la sorra (uns 2 m per sota de la meva posicio). Al treure el cap he vist 3 o 4 sargs de mes de 500grams tranquils menjan i enmig...un Dentol! estava quiet a 2 pams del fons i tranquil com els sargs. Cap d'ells m'ha vist aixi que tan bon punt s'ha posat mig be...Pam! dentol al fil!
El millor ha sigut despres: Al tornar a baixar he pensat que al disparar el mero ja segur no seria per alla pero al treure el cap una mica mes l'he vist quiet estirat davant del cau tranquil i pacient! tan que he tingut que moure el fusell per espantar-lo! (ha sigut quan he vist que era massa petit per agafar-lo. Despres d'aixo ja he anat tornant cap al punt de partida, tot xino-xano (amb la corrent a favor) fent picades per gaudir de la visibilitat (profunditat maxima d'avui 19m) i a les 7 de la tarda ja estava fora (i encara teniem sol per estona!)
El bon temps ha arribat, el mar ja te la vida propia de la primavera i espero que aviat apareguin els bonitols, servioles, bancs de dentols...etc etc..etc!
El dentol ha pesat 1.200grams pero per ser pescat a 9m i per començar la temporada, em dono per satisfet!
dema entreno de muntanya al mati i si em queden forces...a la tarda tornem a l'aigua! ou yea!